Selecteaza marca:
 

Cum inchiriez

 

Pasii sunt simpli: te hotarasti ce vrei sa inchiriezi, verificam starea echipamentului, semnam contractul, platesti tariful de inchiriere, depui o garantie si gata! La restituirea echipamentului verificam din nou starea acestuia, daca totul este in regula iti inapoiem garantia, semnam documentele de restituire si gata si partea asta! Apoi ramane sa ne vedem din nou, cand mai ai nevoie de ceva.

Poti lua si returna echipamentele de la sediul nostru, in baza unei programari. Cel mai bine este ca atunci cand te hotarasti ce vrei sa inchiriezi sa ne suni sau sa ne scrii si sa ne spui ce vrei. Noi iti vom confirma disponibilitatea, pretul si conditiile de inchiriere.

Plata echipamentelor se face in numerar, la momentul inchirierii sau in avans, prin transfer bancar. Tot atunci se plateste si o garantie, care se restituie la returnarea echipamentelor, daca acestea nu au daune. Valoarea garantiei variaza in functie de valoarea echipamentelor si durata inchirierii.

Inainte de a ne vizita va rugam sa ne sunati sau sa ne scrieti pentru a stabili o intalnire.

In afara programului serviciile sunt oferite in masura posibilitatilor, cu perceperea unei taxe suplimentare de 50 lei.

Livrarea si preluarea produselor

In Bucuresti realizam livrarea si preluarea directa a produselor, in limita disponibilitatii, cu perceperea unei taxe de livrare, respectiv preluare de cate 50 lei.

Livrarea si preluarea produselor in Bucuresti si in tara se poate face prin curier, in urmatoarele conditii:

  • Tariful de inchiriere pentru produsele expediate este de minimum 100 lei.
  • Durata inchirierii se majoreaza cu 2 zile, corespunzatoare timpului petrecut de produse in tranzit, fiind tarifata corespunzator.
  • Plata tarifului de inchiriere, al costului livrarii si garantia se realizeaza in avans. Garantia se restituie dupa receptionarea produselor de la curier.
  • Taxe livrare/colet:

Sub 1 kg

Intre 1-5 kg

Intre 5-10 kg

Intre 10-15 kg

Intre 15-20 kg

15 lei

20 lei

25 lei

35 lei

40 lei


Aceste tarife sunt valabile pentru expediere sau returnare. In situatiile in care clientul doreste atat livrarea cat si preluarea produsului de catre curier, tariful se dubleaza.